FLG 250-GREEN Vihreän säteen taso- ja pystytasolaser

FLG250 Green Hinta 800.- alv. 0%
Sisältäen: FLG250GREEN tasolaser, laturi, ilmaisin FRG44, ilmaisimen pidike, langaton kaukosäädin, pystytasoteline ja kantolaukku.

FLG 250-Green tasolaserissa on vihreä lasersäde, joka näkyy hyvin mittaustöissä. Myöskin laitteen yläosasta tuleva luotimissäde on vihreä väriltään. FLG 250-Green laserlaite on itsetasaava sekä vaaka- että pystytasossa. Itsetasaus suoritetaan täysin automaattisesti kolmen servomoottorin avulla, mitään karkeaa tasausta ei tarvita. Tämä sähkömoottori tasausjärjestelmä on erittäin kestävä, mitään kompensaattorin ripustinlankoja ei tarvita.

FLG 250-Green tasolaser

Laitteessa on pyörivän säteen lisäksi luotimissäde, joka tulee ulos laitteen yläosasta. Luotimissäde on aina suorakulmassa pyörivään säteeseen nähden, joten laitteella voi mitata esim. rakennusten suorakulmaisuuksia. Kun laite on kyljellään, kulkee luotimissäde vaakatasossa. Langattomalla kaukosäätimellä voidaan laitteen eri toimintoja ohjata jopa 50m etäisyydeltä. Kaukosäätimellä voi muuttaa pyörivän säteen heiluritoimintoon, sekä muuttaa heilurisäteen heilurikulmaa. Kaukosäätimellä voi myös ajaa heilurisädettä tai pysäytettyä sädettä haluttuun paikkaan. Kaukosäätimellä voi myös manuaalisesti kallistaa sädettä (maksimissaan 5 astetta) x- ja y-akselin suhteen. Halutessaan käyttäjä voi helposti aktivoida myös kallistusvaroitus toiminnon; jos laitetta tönäistään, niin roottori pysähtyy ja säde alkaa vilkkua. Tällöin käyttäjä tietää tarkistaa laitteen korkoaseman uudestaan.

FLG 250-Green tasolaser
FLG 250-Green tasolaser
FLG 250-Green tasolaser

Laite on täysin vesi- ja pölytiivis, pyörivän roottorin suojana on suojaikkunat. Säteen kantomatka on 125m, eli kentän halkaisija voi olla 250m. Vakiovarustuksena laitteessa on NiMh-akkupaketti, jolla laite toimii 12 tuntia. Jos lataus on unohtunut, voi käyttää myös tavallisia C-koon paristoja.

Tekniset tiedot: FLG 250-Green
Itsetasaus: Automaattinen sähkömoottoritasaus vaaka- ja pystyasennossa (+ - 5 astetta).
Tarkkuus: + - 1.0mm / 10m. (Pystytasokäytössä + - 1.5mm/10m).
Säteen kantomatka: 125m, eli kentän halkaisija 250m.
Kaukosäätimen kantomatka: 50m.
Roottorin pyörimisnopeus: 120, 500 rpm.
Toiminta-aika: 12 h (6.0V NiMH), tai 30h (4kpl C-koon alkaliparisto).
Toiminta lämpötila: 0 C …+40 C astetta.
Näkyvä punainen säde: Laserluokka 3R, diodin teho alle 5mW.
Säteen aallonpituus: 532 nm.
Paino: 3.5 kg.
Tekniset tiedot: Vastaanotin FRG 44:
Näyttö: 2 kpl nestekidenäyttöjä taustavalolla sekä äänimerkki.
Kaksi tarkkuusaluetta: + - 1.0mm ja + - 3.0mm.
Toiminta-aika: 400 tuntia (3 x 1.5V AAA-paristo).