RD7000+TLM Kaapelinhakulaite

Pitkään odotettu uutuus Radiodetection yhtymältä EMS (Marker)-merkintäpallojen paikannusjärjestelmällä

Katso tuotteen täydellinen esite tästä (pdf).

RD7000+TLM Kaapelinhakulaite RD7000+TLM Kaapelinhakulaite

RD7000+ – tarjoaa nopeaa, tarkkaa, luotettavaa ja toistettavissa olevaa paikannustietoa kaikille kohteille

Putkien, kaapelien ja markkerien paikantaminen suurissa maaverkoissa on entistä monimutkaisempaa. Eri maalajien ja muiden johtimien läheisyyden aiheuttama vääristymä vaikeuttaa käyttäjän työtä ja vie enemmän aikaa. Tärkeimmät paikantimien vaatimukset näissä olosuhteissa ovat helppokäyttöisyys, tarkkuus ja luotettavuus. Radiodetectionin RD7000 + vastaa näihin vaatimuksiin useilla uraauurtavilla ominaisuuksilla, jotka tuottavat tarkkoja, luotettavia ja toistettavissa olevia mittauksia.

RD7000+-valikoiman paikantimet on suunniteltu täyttämään tietyt teollisuuden tarpeet. RD7000+ voi paikantaa putkia, kaapeleita ja yleisimmin käytettyjä RF-markereita sekä arvioida niiden syvyyden automaattisesti, mikä mahdollistaa nopeampia ja tarkempia tutkimuksia, myös alueilla, joilla on paljon sähköhäiriötä.

Käytettävyys

Ergonomisesti suunniteltu, kevyt ja energiatehokas RD7000+-paikannin on erittäin suorituskykyinen ja poikkeuksellisen tasapainoinen työväline, joka on mukava ptkäaikaisessa käytössä. Painosta ja muodostaan huolimatta RD7000+ täyttää IP54- ympäristöluokituksen, joten sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa ympäristössä. Paikantimessa ja lähettimessä on suuret, suuren kontrastin, taustavalaistut LCD-näytöt, jotka tarjoavat käyttäjälle selkeää tietoa kaikenlaisessa valaistuksessa. Paikannin- ja lähetinvalikoiman näytössä on yhdenmukaiset ja helposti tunnistettavat kuvakkeet, mikä varmistaa laitteiden helpon käytön.

Centros™

RD7000+-yksiköt ovat Centros-yhteensopivia. Centros on mittajärjestelmä, joka perustuu yli 30 vuoden jatkuvaan kehitykseen, ja jossa yhdistyy uusia ja innovatiivisia algoritmeja sekä vakiintuneita ohjelmistoja tehokkaassa suoritinytimessä. Centros parantaa paikannustarkkuutta ja toistettavuutta ja tarjoaa oikea-aikaista reagointikykyä.