Huolto

Huollamme kaikkia tuotteita joita myymme.

Huoltotoiminnan Helsingin Laatulaite Oy on aloittanut jo vuonna 1988, joten useimmat huolto- ja korjaustyöt sujuvat rutiinilla. Vaaituskojeet ja teodoliitit huollamme merkistä riippumatta. Pystymme huoltamaan myös useimmat taso- ja putkiasennuslaserit. Kaapelinhakulaitteista huollamme sen sijaan vain Radiodetection Ltd:n laitteet. Metallinilmaisimista pystymme huoltamaan useimmat merkit, kuten; Schonstedt GA-52, GA-72, GA-92, Chicago Steel Tape MT-100, MT-200, White's Electronics lautasmallit, Radiodetection RD-sarja.

Huoltotilamme sijaitsevat samassa rakennuksessa kuin toimistommekin, eli Päivöläntie 39, 00730 Helsinki. Huoltomme on varustautunut ISO 9000 laatujärjestelmän mukaisella laserlaitteiden kalibrointilaitteistolla, joka on samanlainen kuin mitä Geomax käyttää omassa huollossaan. Lisäksi huollossamme on Geomax-tehtaan valmistama imupumppu / typpikaasulaitteisto, jolla voimme testata kaasu- ja vesitiiveyden laserlaitteista, ja vaihtaa uudet typpikaasut korjaustapahtuman jälkeen. Vaaituskojeet ja teodoliitit kalibroimme saksalaisvalmisteisen kollimaattorin avulla.

Huoltomme varusteisiin kuuluu myös tarvittavat erikoismittarit.

Varaosavarastomme on erittäin kattava, ja sitä täydennetään tarvittaessa uusien laitteiden tilauksen yhteydessä.

Merkkihuollot seuraaviin tuotemerkkeihin:

  • RADIODETECTION Ltd SPX Corp. kaapelinhakulaitteet, kaapelivianpaikallistajat ja metallinilmaisimet.
  • Pearpoint, Inc. Viemärikamerat työnnettävät ja traktorimallit
  • Geomax International GmbH taso- ja putkiasennuslaserit.
  • Geo-fennel Fuhrer GmbH mittauslaserit, matkamittapyörät ym.
  • White's Electronics Co. Metallinilmaisimet.
  • Schonstedt Instrument Co. Metallinilmaisimet, kaapelinhakulaitteet.
  • CST Corporation (Chicago Steel Tape) Metallinilmaisimet, vaaituskojeet ym.

Olemme myös valtuutettu laserhuolto:

  • DeWalt -ja Stanley, taso- ja ristikkolaserit.
    Stanley Black& Decker Finland Oy.


Laitteiden lähettäminen huoltoon:

Järkevin tapa lähettää mittauslaite huoltoomme on posti, koska Helsingin Laatulaite Oy:llä on nouto ja jakelusopimus Suomen Postin kanssa. Postin Pakettikortista ruksataan siis kohta "Noudetaan postista postipaketti" sekä ruksataan kohta "Helposti Särkyvä".

Myös kaikki muut kuljetusmuodot käyvät meille.

Huollettavan laitteen mukana täytyy olla palautus- ja laskutusosoite, sekä tarkka vikaselostus. Esimerkiksi akkuja emme lähde automaattisesti testaamaan tai vaihtamaan, jollei asiakas ilmoita akkuongelmasta meille. Myös epäjatkuvat viat saattavat jäädä korjaamatta, jollei laitteen mukana ole vikaselostusta.

Vikaselostukseen on syytä laittaa myös kännykkänumero, jos tulee jotain kysyttävää. Laitteen mukana olisi syytä toimittaa kaikki tarvikkeet mitä laukkuun kuuluu, esimerkiksi akkuongelma voikin olla myös laturissa, mutta jos laturi puuttuu laukusta, niin vianpaikannus ei onnistu.

Kalibrointitodistukset:
Huolletun laitteen mukana toimitetaan automaattisesti laatujärjestelmän mukainen kalibrointitodistus.

Huollon aukioloajat:
Maanantai - Perjantai klo. 8.00 - 16.00 Lauantaisin suljettu.